Køb eller lej din softice maskine hos os!

Hos Funkyice er der altid mulighed for at gøre en god handel. Vi har kun kvalitets softice maskiner. Vi har maskiner til hver et behov.

Hvis der ønskes leje en softicemaskine og Funkymixer så kan du hos Funkyice , leje en meget brugervenlige softice maskine, som er nemme at håndtere for dig eller dine gæster.

Vi Har alt det du behøver

Vi leverer alt du skal bruges i forbindelse med leje af en af vores softicemaskinen og FunkyFlurry maskiner Alt lige fra softicemix, bægre og special skeer/ske

Kunne du tænke dig at forkæle dine gæster med Flurry FunkyIce så skriv eller ring til os, så laver vi sammen en god aftale som passer til dig og dine gæsters behov.

Vi har som de eneste i Danmark mulighed for at tilbyde en Funkymixer, det vil sige at du til din fest nu kan servere Flurry FunkyIce, er et kæmpe hit blandt børn og såvel også voksne.

Lej softice maskine

Med vores softice maskinen kan du stille den faktisk hvor du vil, da den ikke er særlig pladskrævende, det skal dog lige siges at en softice maskine ikke er lydløs og derfor bør man lige tage det med i sine overvejelser inden man pladser softice maskine.

Lej softicemaskine hos os

Hvis du vælger at leje af softice maskine hos os får du altid konkurrencedygtige priser, og samtidig får du en maskine der passer til dit behov. Man afhenter selv softicemaskinen hos os. I rengør den med vand til alt softice mix er ude af maskinerne, vi rengør efterfølgende den pågældende softice maskine på den korrekte måde, så vi altid kan tilbyde softicemaskiner som er 100% korket rengjort.

Nem betjening af softicemaskine

Vores softice maskine køre på 220 Volt og er på 1800W og kræver derfor igen speciale el installation, den er meget nem at betjene og der følger selvfølgelig dans brugermanual med til alle vores maskiner.

Vores softice maskine er meget driftsikker og nem at betjene

FunkyIce

FunkyIce

Sådan ser vores Funkymixer ud

Funkymixer